Zamieszczone przez Rob79
Uważajcie na plikostradę, czyli klona pobieraczka.
Zwiń
X
-
Zabiera jej męża zamiast zajac sie zonka to ja przy kompie siedze :diabelski_usmiechTagi: Brak
-
Niesteny i mnie dopadli. Za zarejestrowanie się w serwisie żądają ode mnie pięniędzy. Dostałem przedsądowne wezwanie do zapłaty. Płacić oczywiście nie mam zamiaru, ale ciekawe ile wystraszonych ludzi zapłaci?
Gorąca dyskusja na ten temat, z której wynika, że ludzie się boją:
-
kabanos, było się rejestrować? :Psuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
piramida, he he.
Mam ich gdzieś, bo poczytałem trochę i oprócz straszenia, to niewiele mogą zrobić. Pomyśleć tylko ile ludzi zapłaci dla świętago spokoju.
Generalnie trzeba uważać, przy rejestrowaniu się gdziekolwiek :P
Komentarz
-
Na początek trzeba czytać Regulaminy oraz to co pisze najdrobniejszym druczkiem. :!: Przecież to wiadomo nie od dziś.
Komentarz
-
A i tak większość tego nie robi... Tak samo jak nie czyta instrukcji obsługi czegokolwiek :szeroki_usmiechZamieszczone przez georggNa początek trzeba czytać Regulaminy oraz to co pisze najdrobniejszym druczkiem. :!: Przecież to wiadomo nie od dziś.
Komentarz
-
Wiem, wiem. Moja wina. Tylko tak jak Agamek12 pisze, kto to czyta :PZamieszczone przez Agamek12A i tak większość tego nie robi... Tak samo jak nie czyta instrukcji obsługi czegokolwiek :szeroki_usmiechZamieszczone przez georggNa początek trzeba czytać Regulaminy oraz to co pisze najdrobniejszym druczkiem. :!: Przecież to wiadomo nie od dziś.
Komentarz
-
następnym razem przeczytasz, zapewniam cię :diabelski_usmiechZamieszczone przez kabanosWiem, wiem. Moja wina. Tylko tak jak Agamek12 pisze, kto to czyta :PZamieszczone przez Agamek12A i tak większość tego nie robi... Tak samo jak nie czyta instrukcji obsługi czegokolwiek :szeroki_usmiechZamieszczone przez georggNa początek trzeba czytać Regulaminy oraz to co pisze najdrobniejszym druczkiem. :!: Przecież to wiadomo nie od dziś.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Raczej nie. Następnym razem jak ktoś będzie ode mnie żądał danych osobowych, to od razu to oleję, bo już wiem, że to przekręt 8)Zamieszczone przez piramidanastępnym razem przeczytasz, zapewniam cię :diabelski_usmiechZamieszczone przez kabanosWiem, wiem. Moja wina. Tylko tak jak Agamek12 pisze, kto to czyta :PZamieszczone przez Agamek12A i tak większość tego nie robi... Tak samo jak nie czyta instrukcji obsługi czegokolwiek :szeroki_usmiechZamieszczone przez georggNa początek trzeba czytać Regulaminy oraz to co pisze najdrobniejszym druczkiem. :!: Przecież to wiadomo nie od dziś.
Komentarz
-
Mądry Polak po szkodzie.Zamieszczone przez piramidanastępnym razem przeczytasz, zapewniam cię :diabelski_usmiechZamieszczone przez kabanosWiem, wiem. Moja wina. Tylko tak jak Agamek12 pisze, kto to czyta :PZamieszczone przez Agamek12A i tak większość tego nie robi... Tak samo jak nie czyta instrukcji obsługi czegokolwiek :szeroki_usmiechZamieszczone przez georggNa początek trzeba czytać Regulaminy oraz to co pisze najdrobniejszym druczkiem. :!: Przecież to wiadomo nie od dziś.
Niestety, taka już nasza kawaleryjska mentalność... I nie krytykuję tu nikogo.
Komentarz
-
Agamek12, niestety trzeba być czujnym jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"
Komentarz
-
kabanos, musimy sobie zdać sprawę z tej niepopularnej dla większości facetów uważających się za "fafarafa", że są osobnicy cwansi od nas i nawet Tommy Lee może sobie z nimi nie poradzić.
Komentarz
-
-
:?: :?: :?:Zamieszczone przez FanRSMPzlodziej zlodzieja opierdoli :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Dołączę: :?: :?: :?:Zamieszczone przez kabanos:?: :?: :?:Zamieszczone przez FanRSMPzlodziej zlodzieja opierdoli :szeroki_usmiech
Komentarz
-
FanRSMP, niestety jest to dobrze zorganizowane. Firma jest zarejestrowana w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Wysyłają polecenia zapłaty za rzekomo zawartą umowę. Straszą sądami, prawnikami, wpisem do KRD i paragrafami. Niestety bardzo dużo ludzi daje się nabrać i dla świętego spokoju, albo ze strachu zapłaci, a im tylko o to chodzi. Dodatkowo trzepią kasę na infolinii. 2 zł za minutę połączenia.
Komentarz
-
-
Na Rydzyka to nie, ale na Andrzeja Pierdzińskiego to tak :PZamieszczone przez tomiktnie mogłeś się zarejestrować na rydzyka?
Na maila mi ślą te pierdoły.
Komentarz
-
kabanos, po prostu zablokuj możliwość otrzymywania maili z tego adresu
i
spokój
k :jump:
TAXI 2153 CHYBIE KATOWICE
Komentarz
-
Ja te4ż mam teraz nauczkę żeby czytać regulaminy, dobra szkoła na przyszłość ale płacić? Tez bym nie płacił
Komentarz
-
Komentarz
-
Mi też wysyłają, ciągnie się to już chyba z 8m-cy, czasami dla śmiechu poczytam co tam piszą :lol: . Olać to i tyle. Szukają frajerów co im wpłacą jakiś grosz bo się wystraszą.Zamieszczone przez kabanosNa maila mi ślą te pierdoły
Komentarz
-
moja siostra wpadła w te same tarapaty, dla potwierdzenia swoich przypuszczeń i tego co wyczytała w internecie poszła na rozmowę do komendanta komisariatu w rodzinnym mieście i usłyszała od niego że nie trzeba się tym przejmować i nic im nie płacić do puki nie przyjdzie sądowe lub komornicze polecenie zapłaty,ew jeżeli takowe się pojawi w skrzynce pocztowej ponownie ma się pojawić u komendanta.
Póki co od 2 miesięcy jest spokój
Komentarz
-
Złodziejstwo w biały dzień. Nim się odpowiednie służby za nich wezmą, to wyłudzą od ludzi kupę kasy. :roll:
Komentarz

Komentarz